Nuorten SM-hallit kisattiin tänä vuonna Tampereella.

8.3.2021

Kilpailuissa oli tänä vuonna mukana viisi Karhulan Katajaisten yleisurheilijaa. Kilpailut pidettiin poikkeuksellisesti kolmepäiväisinä.

Perjantaina Suomen mestaruuteen käveli N17-sarjassa Aliisa Kiiski 3000m kävelyssä ajalla 15.46,82. Kyseessä on Kiisken oma halliennätys ja jo neljäs SM-kulta kävelymatkoilta.

Perjantaina N19 kuulassa oli mukana Gita Reinholm, joka työnsi kisassa 11.48. Tuloksella ylsi kilpailussa seitsemännelle sijalle.

Perjantaina juostiin myös M17-sarjan 1500 metriä. Mukana oli 15-vuotias Elmo Ylä-Kotola ajalla 4.41,70, sijoittuen kisassa 18:nneksi. Ylä-Kotola ahkeroi myös myös seuraavana päivänä M17-sarjassa 800m matkan ajalla 2.09,58 sijoittuen näin 23:nneksi.

Lauantaina seipään M17-sarjassa kisasi Aatu Sihvonen, joka hypyllään 400 sijoittui kilpailuissa kuudenneksi. Samalla Sihvonen sivusi omaa halliennätystään.

Sunnuntaina Sihvonen juoksi M17 sarjassa 300 metrin matkan ajalla 41,10 ja sijoittui näin kilpailussa 28:nneksi.

Sunnuntaina Katajaisilta kisoissa oli myös mukana M17 korkeudessa kisannut Veikko Sundberg. Sundberg hyppäsi kisoissa tuloksen 170, jolla ylsi kisassa viidenneksi.