Yleisurheilukoulu

Karhulan Katajaiset järjestää 4-12-vuotiaille lapsille yleisurheilukouluja kesällä ja talvella 4-7-vuotiaille. Yleisurheilukoulussa opetellaan yleisurheilun lajitaitoja ja monipuolisesti myös muita liikuntataitoja. Urheilukoulun voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa. Urheilukoulu kokoontuu kesällä kaksi kertaa viikossa ja talvisin kerran viikossa.

Karhulan Katajaiset kannustaa perheitä liikkumaan urheilukouluun kävellen, pyörällä tai kimppakyydeillä kestävän kehityksen hengessä.

Talviurheilukoulu

Urheilukouluissa kehitämme monipuolisesti liikuntataitoja, harjoittelemme eri yleisurheilulajeja ja pelaamme/leikimme erilaisia pelejä/leikkejä.

Karhulan Katajaisten talviurheilukoulu järjestetään Karhulan koulun liikuntasalissa 2.10.2023 – 25.3.2024. Pois lukien koulujen lomat (syys-, joulu- ja hiihtoloma). Kevään yo-kirjoitusten aikana urheilukoulu toimii Ruonalan hallissa. 

Maanantaina 4-5-vuotiaat (2018-2019) klo 17.00-17.45. Hinta 100 euroa 

Maanantaina 6-7-vuotiaat (2016-2017) klo 18.00-19.00. Hinta 120 euroa

Laskutetaan kahdessa osassa (marraskuu ja helmikuu)

Ilmoittautumiset tämän linkin kautta: https://forms.gle/7f2FnyfbRRwjLzxh6

Urheilukoululaisilla on oltava henkilökohtainen tapaturmavakuutus tai SUL:n kilpailulisenssi, joka sisältää vakuutusturvan.

Lisätietoja:

Terveisin,

Jiri Auranen

Junioripäällikkö

050-4726601

nuoriso@karhulankatajaiset.fi 

Yleistä urheilukouluista

Näin toimimme Katajaisten urheilukouluissa

Urheilukoulujen pelisäännöt

Vakuutukset

On tärkeää, että lapsesi on vakuutettu urheilukoulussa tapahtuvien tapaturmien varalta. Hyvä keino hankkia vakuutusturva kilpailujen ja harjoitusten ajaksi on hankkia Suomen Urheiluliiton yleisurheilulisessi, joka toimii samalla myös valtakunnallisena kilpailulupana. Lisää tietoja lisenssistä löydät TÄÄLTÄ.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Lapsen vakuutusturvan voi huolehtia myös muilla tavoin, mutta on hyvä huomata, että osallistuminen urheilukoulun ulkopuolisiin yleisurheilukilpailuihin vaatii yleisurheilulisenssin maksamista.