Nuorten SM-hallit 2022

1.3.2022

Lauantaina juhlittiin Katajaisten väreissä kahta SM-kultaa.

Aatu Sihvonen hyppäsi tuloksella 430 M17-sarjan SM-kultaa seipäässä. Onnea Aatu ja tukijoukot!

Aliisa Kiiski nappasi myös kirkkaimman mitalin N17 3000m kävelyssä. Aika oli 14.13,23. Aika on Aliisalle myös oma henkilökohtainen ennätys. Onnea Aliisa ja tukijoukot!

Naisten 17 vuotta seipäässä Vilma Hannulla nappasi hypyllään 380 SM-hopeaa. Tulos on Vilmalle oma henkilökohtainen ennätys.
N17-sarjassa juostiin myös 60m matka Kira Kaipiaisen sekä Silja Heinäsen toimesta. Kiran aika alkuerissä 8,11 riitti välieriin, jossa aika 8,09 ei kuitenkaan ihan riittänyt finaalipaikkaan.
Miesten puolella M17 Miro Naski juoksi itsensä myös välieriin ajalla 7,48. Välierien aika 7,68 ei kuitenkaan ihan riittänyt finaalipaikkaan. Anton Hagelin aika alkuerissä 8,54.
M17-sarjassa 800m Katajaisia edusti Elmo Ylä-Kotola ja Valtteri Partanen. Elmo maaliin ajassa 2.03,26 ja Valtteri 2.12,15.
M22-sarjassa Akseli Virtanen osallistui 1500m matkalla ja juoksi matkan aikaan 4.10,58.

Sunnuntaina juhlittiin myös Suomen mestaruuttaa N19-sarjassa, kun Gita Reinholm työnsi kuulassa tuloksen 13.28. Onnea Gita ja tukijoukot!

M22-sarjassa Niko Putkinen juoksi 3000m matkalla ajan 8.44,43, jolla irtosi SM-hopeaa!
Samassa kisassa Akseli Virtasen aika 9.04,06.

M17-sarjassa nähtiin Veikko Sundbergin hyppy 178, joka kilpailussa oikeutti SM-pronssiin.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠M17-sarjassa juostiin Valtteri Partasen ja Elmo Ylä-Kotolan toimesta myös 1500m. Elmon aika kirjattiin lukemiin 4.19,01 ja Valtterin 4.30,38.
N17-sarjan 60m aidoissa Kira Kaipiainen maaliin ajassa 9,32. Myös N17-sarjassa 800m juoksi Veera Westerlund, jonka aika 5.21,92.
N19-sarjassa pituudessa Maria Suntio hyppäsi tuloksen 4.91.